Home
Home
Register
Login

Resources
Forum






back to resource Comments - ivhud

Add comment

1 2 3 4
- 2011-10-13 05:34:44#33 Orkhan
please do so could see how much money, but it is impossible to see how much money!
- 2011-10-13 05:33:02#32 Orkhan
AMPs do-that it was evident that much money, but it is impossible to see how much money!
- 2011-10-13 04:54:27#31 Serginix
Nice Work... waiting new upgrades...
I Love this HUD 5/5.
- 2011-10-12 20:27:00#30 karlis
sorry, it is not possible :(
like 30% of things I am using is in 1.1 and above only.
you can head to the forum topic and find the old unfinished 1.0.5 resource tough, but it lacks much features.
- 2011-10-12 20:16:39#29 dnl291
make a version of its resource to version 1.0.5 of the MTA, please?
- 2011-10-12 14:32:58#28 karlis
thanks :) ill replace the flamethrower and rpg, but in my opinion googles need look from side as well
- 2011-10-12 10:14:59#27 el_motoblock
karlis, Please replace the bad and repeating icons of weapon on my (if you like) -
[url]http://www.mediafire.com/?bgknc5yyik8hhwc[/url]

screenshot -
[img]http://s017.radikal.ru/i421/1110/14/608a37d3be68.png[/img]
- 2011-10-12 08:08:46#26 karlis
fuga, its fixed now, at least in my testserver.
- 2011-10-12 07:59:03#25 karlis
dnl what you mean?
- 2011-10-11 22:21:05#24 dnl291
mta makes a version 1.0.5, at least with the hud and health.
- 2011-10-11 21:51:40#23 fuga
i have founded a nother bug like in some zones the gta map looks like if you were over the water :S look this video about the bug.. http://www.xfire.com/video/4eca85/
- 2011-10-11 07:16:41#22 karlis
however I might add some speedometer eventually.
- 2011-10-11 07:14:51#21 karlis
is the race resource called "race" for you?
its hard to fix, cause i cant test it, cuz my test server doesn't run race for some reason(acl denied, but i have added race as admin anyway).
and about the speed:it looked pretty bad, and removed it, now it only shows hp of car.
- 2011-10-11 02:21:03#20 fuga
when u use it on the race the speed doesnt shows and the hp bar doent works :S
- 2011-10-10 18:14:30#19 karlis
nvm, event i added was serverside, uploading correct one.
- 2011-10-10 18:11:46#18 karlis
why the heck?
ill try fix it tomorrow okay?
- 2011-10-10 17:58:33#17 JoZeF*
again ... when I start another map to be seen again old hud :(
- 2011-10-10 17:38:03#16 karlis
try it now, its fixed(hopefully!)
- 2011-10-10 17:16:35#15 karlis
i have idea how i actually could fix it now, wait few mins :)
- 2011-10-10 16:41:34#14 JoZeF*
I run race map , Then I started DD map and old HUD has been seen when I restart Hud work but when I turned on Race map and then again DD map It was seen again old hud :/ http://www.img-share.net/uploads/55166old.jpg
1 2 3 4